Site Overlay

Verdiepend leiderschap

Je bent een idealistische leider of ondernemer en wilt je blijvend ontwikkelen.

Of je nu zeer tevreden bent met de plek waar je nu bent en hoe het loopt, of je merkt dat er iets wrijft en je wilt een laag dieper aanboren: iedereen ontwikkelt, en er is voor iedereen groei mogelijk. 

Als ontwikkeling-specialist ben ik door middel van 1 op 1 sessies een catalysator voor die verdiepende ontwikkeling.

Je vindt bij mij analytische tussen-de-regels-doorlees skills, scherpe vragen, en een no bullshit houding. Tegelijkertijd heb ik oog voor jou als persoon, ben ik idealistisch optimistisch over jou en je mogelijkheden, en geloof ik in ontwikkeling omdat ik geloof in de immense kracht die jij als mens nú in je hebt. Je kunt van mij verwachten dat ik je uitdaag om niet alleen voor ‘meer’ te gaan, maar vooral voor dieper.

Hier vind je de manieren waarop we samen kunnen werken:

NB. Alle trajecten zijn 1 op 1, online, via Zoom.

Op maat

€op maat

Proces:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw behoefte in kaart brengen.
  • Vraagstukken rondom (persoonlijk) leiderschapsontwikkeling, en leren en ontwikkelen in en van jouw onderneming of organisatie

Output:

  • Een aanbod op maat
Meest gekozen

Blindspot
& Growth

€400 (excl. BTW)

Proces:

  • Ervaren leiders en ondernemers die een extra paar ogen willen hebben op hun ontwikkeling. Stroomt het nog (de juiste kant op)? Welke blinde vlekken heb ik? En in welke vaardigheden ben ik zo bekwaam geworden dat ik ze niet meer van mezelf zie?
  • Sessie van 60 – 90 minuten

Output:

  • Nieuwe uitdagende inzichten om zelf mee aan de slag te gaan
  • Geprikkeld, bemoedigd en verfrist verder op pad
Nadat Petra ons waardevolle feedback gaf op een onderwerp waar wij, zonder haar weten, al een poosje over nadachten, besloten we samen met haar Blindspot & Growth aan te gaan. Met groei komen namelijk ook nieuwe visies en we waren opzoek naar een sterke visie voor de toekomst van Confetti. Tijdens het gesprek wist Petra al heel snel op te merken dat er misschien wel een grotere vraag was die we moesten bespreken en daar zijn we vervolgens mee aan de slag gegaan. Petra is niet bang om te zeggen wat ze ziet (wat ook de reden is geweest dat we met haar in zee wilde gaan), en legt verbanden die je zelf nog niet door hebt. Verwacht geen comfortabele gesprekken, maar rake inzichten, waar jij vervolgens zelf weer verder mee aan de slag kunt. Ze prikt, met als doel je verder te laten groeien.
Ik had al best wat ideeën en reflecties als mogelijke bron of oorzaak van een werkprobleem. Maar waar ik aan het einde van het gesprek mee verder ging was een totaal nieuw stukje inzicht. Wat ik bijzonder vind in hoe Petra werkt is dat ze goed luistert, doorvraagt en geen genoegen neemt met de eerste oppervlakkige conclusie of oplossing. Ze gaat een laagje dieper en brengt mij op een ander denk en doe-spoor. Ze is scherp, maar toch voel ik me aangemoedigd. Ze heeft een mooie combinatie van persoonlijke betrokkenheid en kwalitatief systematisch denken. Met haar advies schijnt ze licht op een plek waar ik zelf nog niet gekeken had. Daardoor kan ik (in mijn geval) het probleem op een andere manier oplossen. En het integreren met andere aspecten van mijn leven, juist omdat Petra naar de kern gaat.
Sommige consultants lukt het niet om de ware obstakels te ontdekken van hun klanten, maar bij Petra is dat niet het geval. In de loop van de tijd was ik een ster geworden in m'n 'tough cookie' mentaliteit. Petra prikte er zo doorheen. Ze was de spiegel die ik zo hard nodig had. Het werd me duidelijk dat ik niet op m'n zogenoemde 'pad' aan het wandelen was, maar mezelf forceerde om vooral het pad te blijven gaan met heel veel must do's, hard werken en onrealistische werkuren. Ze daagde me uit om mijn eigen dromen en routines te gaan volgen. Maar dit alles zondder te pushen. Petra's kennis, ervaring, en vaardigheid om in jouw energie in te stappen, maken het een gesprek dat me nog lang bij zal blijven.
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch