1op1consultancy

1 OP 1 CONSULTANCY

Unfold your value

3 maanden traject

20190316(25of47)

Ontvouw jouw waarde in je bedrijf

Bij groeien en leren horen momentjes van vastlopen en ‘het even niet meer weten’. Dat is heel normaal en hoort bij íeder leerproces. En zo ook in je bedrijf.

En die vastloop-momenten kunnen er verschillend uitzien:

Je mist overzicht, je weet niet hoe je nu gericht verder kunt, of de stappen naar ‘the next level’ lijken beangstigend groot. Je ziet door de bomen het bos even niet meer, omdat je zóveel ideeen hebt dat je niet weet waar te beginnen. Of je bent juist even helemaal inspiratieloos, ‘vastgedacht’, omdat alle beslommeringen in je bedrijf jou hebben overgenomen.

Hoe zou het zijn als je focus hebt, weet waar je bedrijf heengaat, en je onderneemt op een ritme waarbij je voldoende uitdaging krijgt, zonder uitgeput te raken? Hoe zou het zijn als jij grip hebt op je onderneming, in plaats van andersom? En als jouw wilde ideeen niet allemaal op de ‘ooit als ik tijd heb ga ik dit wel doen’-lijst terecht komen, maar ze ook écht realiteit worden en je daardoor meer van jouw waarde door kunt geven aan je klanten?

Als jij aan een onderneming bouwt waarin je je waarde blijvend kunt ontvouwen?

 

Waarmee gaan we aan de slag?

3 maanden lang gaan we samen aan de slag meer focus in je bedrijf te krijgen. Daarbij houd ik ‘het hele plaatje’ in de gaten. Dat betekent dat ik je heel persoonlijk benader, en tegelijkertijd zie ik jou als persoon eventjes als een soort micro-organisatie: je hebt een missie en visie, strategisch plan, en een interne cultuur.

We kijken daarom in die drie maanden naar ál deze vlakken (tenzij je heel duidelijk een vraag hebt op één of twee vlakken):

– Wat is jouw missie en visie? Wat is de impact die jij wilt maken?

– Hoe heb je je bedrijf gestructureerd? Loopt het smooth? Heb je een prettig ritme gevonden?

– Wat is je plan? Heb je hem uitgedacht op een manier dat het je ook lukt hem uit te voeren en bij te stellen waar nodig?

– Hoe is je interne cultuur: Hoe ga je met jezelf om? Zorg je als manager goed voor jezelf als werknemer? Of was je vorige baas in loondienst eigenlijk fijner dan dat je nu naar jezelf bent?

– Hoe kun je jouw ideeen omzetten in waardevolle producten/diensten?

We kijken naar wie jij bent als persoon en hoe je de waarde die al lang in jou verscholen ligt, in je bedrijf kunt vormgeven. We ontdekken en schrappen de ‘zo hoort het’s en ‘moetens’ en bouwen aan een bedrijf waarin jij de baas bent. We stellen doelen en maken plannen die kloppen bij jouw ritme, en je niet over- of onderprikkelen. Ook geef ik je praktische handvatten hoe je van jouw ideeen, producten/diensten kunt maken die aansluiten bij de vraag van je klant en bomvol waarde zitten.  

 

20190316(31of47)

Hoe ziet het traject er praktisch uit?

We beginnen met een intake van maximaal 2u. Daarin gaan we op zoek naar de kérn van jouw vraag. Naar aanleiding van de intake stel ik een plan op voor het traject. – Waaraan gaan we werken? Welke thema’s zijn voor jou belangrijk?

De drie maanden zien er vervolgens zo uit:

Iedere maand (3x) beginnen we met aanpak-sessies van 2,5u. Hierin gaan we één van jouw doelen heel concreet aanpakken, en de diepte in. 

De overige weken (9x) hebben we update-calls van 60 minuten. Je kunt van te voren jouw uitgewerkte opdrachten opsturen. Daarop geef ik feedback, en je kunt me alle vragen stellen waar je tijdens de week tegenaan bent gelopen.

Je kunt me tussendoor mailen en whatsappen voor vragen en vier-momentjes. Ik loop 3 maanden met je mee als je brainstorm- en accountability partner.

NB. Het hele traject is online via Skype of Zoom.

 

Investering: €2900,- (BTW vrijgesteld)

– Intake van max 2 uur

– 3 x Aanpak-sessie van 2,5 uur

– 9 x Update-sessie van 1 uur

– Praktische opdrachten en adviezen

– Doorlopende brainstorm & accountability

 

INTERESSE?

Laat hieronder je gegevens achter, en we plannen een afspraak in.