1op1consultancy

1 OP 1 CONSULTANCY

Unfold your value

3 maanden traject

20190316(25of47)

Ontvouw jouw waarde in je bedrijf

Je bent lekker bezig met je bedrijf. Misschien ben je (net) enthousiast van start gegaan en heb je al een paar mooie stappen gezet, of je bent al een poosje bezig. 

Je bent geregeld bezig jezelf te professionaliseren in je vakgebied, maar je wilt je ook verder ontwikkelen als onderneemster. Je wilt nieuwe uitdagingen aangaan, je wilt meer waarde bieden aan je klant. Je wilt groeien. Zowel in omzet, als in je bedrijf zelf. Je bedrijf mag wel wat steviger in z’n schoenen gaan staan (en jij soms ook ;)).

Je wilt..

.. dat jijzélf de grip hebt op je onderneming, in plaats van je bedrijf op jou.

.. een heldere focus, weten waar je met je bedrijf heen gaat, 

.. ondernemen op een ritme waarbij je voldoende uitgedaagd wordt én niet overwerkt raakt.

..  jouw wilde ideeen niet meer allemaal op de ‘ooit als ik tijd heb’-lijst terecht laten komen, maar er concreet mee aan de slag gaan.

.. aan een onderneming bouwen waarin je je waarde blijvend ontvouwt.

 

Waarmee gaan we aan de slag?

3 maanden lang gaan we samen aan de slag je ondernemerschap & bedrijf te ontwikkelen en jou als onderneemster te professionaliserenDat betekent dat ik je heel persoonlijk benader, en tegelijkertijd zie ik jou als persoon eventjes als een soort micro-organisatie: je hebt een missie en visie, doelen, en een interne cultuur.

We kijken daarom in die drie maanden naar ál deze vlakken (tenzij je heel duidelijk een vraag hebt op één of twee vlakken):

– Wat is jouw missie en visie? Wat is de impact die jij wilt maken? Op wie?

– Hoe heb je je bedrijf gestructureerd? Loopt het smooth? Heb je een prettig ritme gevonden?

– Wat zijn je doelen? Waar wil je heen?

– Wat is het plan om je doelen te halen? Heb je je plan uitgedacht op een manier dat je hem ook echt uit kunt voeren? En zit er genoeg flexibiliteit in om hem bij te stellen waar nodig?

– Hoe is je interne cultuur? Zorg je als eigen baas goed voor jezelf als werknemer? Hoe zorg je dat je zelf zowel niet over- als onderprikkelt raakt?

– Hoe kun je jouw ideeen omzetten in waardevolle producten/diensten?

We kijken naar wie jij bent als persoon en hoe je de waarde die al lang in jou verscholen ligt, in je bedrijf kunt vormgeven. We ontdekken en schrappen de ‘zo hoort het’s en dingen die voor jou niet werken en bouwen aan een bedrijf waarin jij de baas bent en jouw specifieke waarde ontvouwt. We stellen doelen en maken plannen die kloppen bij jouw manier van werken. Ook help ik je inhoudelijk met jouw ideeen, producten en diensten, zodat ze bomvol waarde zitten.

 

20190316(31of47)

Hoe ziet het traject er praktisch uit?

We beginnen met een intake van maximaal 2u. Daarin gaan we op zoek naar de kérn van jouw vraag. Naar aanleiding van de intake stel ik een plan op voor het traject. – Waaraan gaan we werken? Welke thema’s zijn voor jou belangrijk?

De drie maanden zien er vervolgens zo uit:

Iedere maand (3x) beginnen we met aanpak-sessies van 2,5u. Hierin gaan we één van jouw doelen heel concreet aanpakken, en de diepte in. 

De overige weken (9x) hebben we update-calls van 60 minuten. Je kunt van te voren jouw uitgewerkte opdrachten opsturen. Daarop geef ik feedback, en je kunt me alle vragen stellen waar je tijdens de week tegenaan bent gelopen.

Je kunt me tussendoor mailen en whatsappen voor vragen en vier-momentjes. Ik loop 3 maanden met je mee als je brainstorm- en accountability partner.

NB. Het hele traject is online via Skype of Zoom.

 

Investering: €2900,- (BTW vrijgesteld)

– Intake van max 2 uur

– 3 x Aanpak-sessie van 2,5 uur

– 9 x Update-sessie van 1 uur

– Praktische opdrachten en adviezen

– Doorlopende feedback, brainstorm & accountability per WhatsApp en e-mail

 

INTERESSE?

Laat hieronder je gegevens achter, en we plannen een gratis kennismaking in.