Site Overlay

Concept Factory 1 op 1

Concept Factory 1 op 1

Maak diepe impact op je klanten door een inhoudelijk sterk online programma

20190316(44of47)

Hey ambitieuze, hands-on onderneemster!

Herken je deze?

+ Je bent begonnen met ondernemen voor de vrijheid, maar zit je agenda vol met afspraken met klanten. Dat kan beter! Je wilt dat oplossen door je kennis te gieten in een op te schalen product.

+ Je wilt je kennis en kunde in een online programma of traject stoppen, maar weet niet goed hoe je alles structureert.

+ Je bent toe aan een nieuwe uitdaging in je onderneming: van 1op1 werken, naar een workshop of masterclass geven voor een groep!

+ Je hebt online programma’s die hele leuke mensen aantrekken, maar ergens knaagt er iets, want het lukt je niet om die expertise die je hebt, écht aan hen over te brengen. Je blijft dan ook mensen aantrekken die minder ver zijn dan wat je eigenlijk te bieden hebt.

Dit is waar de Concept Factory 1 op 1 jou mee helpt!

In de Concept Factory 1 op 1 help ik je jouw expertise te vertalen in een product dat én jouw expertise in het zonnetje zet en overbrengt, én naadloos aansluit bij de leervraag van je klant. 

Een product dat jij kunt gebruiken meer impact te hebben, en meer kwaliteit te bieden aan je klanten. 

En dat heeft zowel veel voordelen voor je klant als voor jouw onderneming!

NB. Wanneer ik het heb over je product, bedoel ik een leermiddel waarmee je jouw kennis en kunde overbrengt aan je klant. Dat kan in verschillende vormen. Denk aan een workshop, training, Insta-cursus, masterclass, online programma, of ebook.

Het eindresultaat

+ Met een sterk inhoudelijk product ‘empower‘  je je klant. Je helpt je klant stap voor stap door die ontwikkeling heen die zij zo graag willen. Super dienstbaar dus!

+ De expertise die jij hebt, breng je op een heldere manier over aan je klant. Je hebt houvast, en weet daardoor precies wat je gaat zeggen of doen, op welk moment. Je kunt die workshop of masterclass dus vol zelfvertrouwen geven.

+ De inhoud sluit zó goed aan op je klant, dat zij jouw persoonlijke reclame uithangbord (oftewel ambassadeur) worden, die weer nieuwe (bij jou kloppende) klanten aantrekt.

+ Je ontwikkelt niet alleen een heel sterk (online) product, je ontwikkelt ook jezelf. Je ontdekt waar jouw specifieke waarde ligt en gaat daardoor gerichter ondernemen.

Mieke over de Concept Factory

Hoe gaat de Concept Factory 1 op 1 concreet in z'n werk?

In een tot 4 online brainstorm-sessies via Zoom/Skype, werken we jouw idee inhoudelijk uit tot een product waar jij helemaal achterstaat, en die goed aansluit bij de leervraag van je klant.

Wat je tijdens die sessies kunt verwachten lees je wat verder hieronder

Investering:
195 euro (vrij van BTW) per sessie (60 min)

INTERESSE?

Laat hieronder je gegevens en idee achter, en we plannen de eerste sessie in!
(of lees hieronder nog wat meer)

Wat kun je wel en niet van mij verwachten?

Eerst even wat je níet kunt verwachten, om teleurstellingen te voorkomen: ik ben géén salesfunnel bouwer, geen marketing specialist en ook geen praktisch facilitator. Het is bijvoorbeeld jouw taak om een locatie te regelen voor je event, of een marketing expert in te schakelen als je niet weet hoe je je dienst bij je klant kunt brengen. Wel geef ik je doorverwijs-tips als ik denk dat jij expertise kunt gebruiken die buiten jouw en mijn talentenpakket ligt 🙂

Wat je wél kun verwachten is eerlijke feedback op de inhoud van je idee. Dat doe ik vanuit leerkundig perspectief. Wat is de waarde die jij te bieden hebt? Waar staat je klant nu? Hoe kun je jouw product zó ontwerpen dat het aansluit bij waar hij/zij nú is? Welke stappen zijn er nodig om je klant van waar hij/zij nu is, naar de gewenste leeruitkomst te brengen? Hoe zorg je ervoor dat het product of jouw dienst genoeg leerwaarde heeft, niet saai is én niet te snel gaat?

We gaan vooral samen veel brainstormen, en ik zet je daarna zelf aan het werk. Elk gesprek eindig je met een hele concrete ‘huiswerkopdracht’ die we de keer erna bespreken. Daarvoor vraag ik je je uitwerking uiterlijk de dag voor onze afspraak aan me door te sturen, zodat ik de tijd heb om er goed naar te kijken.

Zie mij als je brainstorm-partner, je inhoudelijke ondersteuner, de persoon met de helicopter-view, de liefdevolle criticus, de feedback-machine, de ‘leraar’ en focus-finder. In al die rollen wissel ik, naar aanleiding van de input die jij geeft en wat ik denk dat jij nodig hebt om een heel sterk product/dienst neer te zetten.

REVIEWS

"Ik volgde Petra al een tijdje en zag haar als leerexpert voorbij komen. Heel vaak dacht ik; oh super leuk! Maar ik weet wel hoe ik mijn programma's moet maken, daar heb ik genoeg kennis voor. Maar het viel in mijn programma's op dat mensen soms vragen stelde die ik in de training al had behandeld. Ik was natuurlijk druk met al die vragen beantwoorden en bij mijn klanten bleef het blijkbaar niet hangen.

Dus ging ik de concept factory doen voor mijn nieuwe plan. Petra is met recht een leerkundige, maar weet dit leuk te maken. Ze had volop oog voor mijn programma, maar ook vooral voor mij. Ze wist mijn kracht er uit te pikken, daardoor is niet alleen een nieuw programma ontstaan, maar een complete rebranding van mijn bedrijf!

Ik vond het een heerlijk proces waarbij Petra echt goed mee dacht en er zoveel helderheid kwam over de klant en de klantreis. Dit heeft mij niet alleen een goed programma opgeleverd, maar ook veel tijd bespaard. Als ik hier zelf mijn hoofd over had moeten breken had het langer geduurd.

Nu heb ik tijd bespaard, een goed programma dat mijn klanten ook echt iets gaat leren en opleveren en daardoor meer tevredenheid komt. Daarnaast zijn ook mijn sterke punten naar voren gekomen waarop ik verder mag bouwen.

Concept factory is dus een dikke aanrader!"
"Van te voren lijkt het een grote berg waar ik tegenop moet klimmen. Nu is het overzichtelijk. Omdat je het stapje voor stapje doet is het behapbaar. De toegevoegde waarde is dat je me aan de hand neemt en door het proces heen leidt."
"Petra heeft mij enorm geholpen bij de ideeën die ik heb en de dingen die ik creëer. Ze is altijd heel eerlijk en is niet bang om haar mening te geven. Ze denkt mee met wie mijn doelgroep is en helpt me het idee vanuit hun ogen te zien. Ze stelt kritische vragen waarmee ik echt weer verder kan. Vaak ook dingen waar ik zelf nog niet eens aan had gedacht!"
"Ik zoom soms teveel in en uit, of verzand in details. Het is fijn dat Petra het proces bewaart. Ze is als het ware de c0-piloot; het hoeft even niet allemaal alleen en zelf. Ze geeft me het gevoel dat het er allemaal al in zit, en dat ik dit kan. Ze kan zich in me inleven en snapt wat ik bedoel als ik inhoudelijk over fotografie praat. Dit idee realiteit maken had me een half jaar kunnen duren, en nu doen we het in één maand."
20190316(18of47)

Dit ben ik!

Hey! Ik ben Petra, ontwikkel-expert en consultant.

Ik heb het m’n missie gemaakt om vrouwelijke ondernemers die betekenisvol willen ondernemen te helpen met die waarde die in hun zit, te ontvouwen in hun bedrijf en hun aanbod. 

Ontwikkelen en leren hebben altijd m’n aandacht gehad. Ik wilde nooit ‘zomaar’ iets doen, dacht altijd aan de impact die het zou hebben. 

Met dat ik leerkundig ontwerp en advies studeerde (na jaren omzwerven via een andere studie en allerlei baantjes), viel er zoveel op z’n plek. We zijn altijd aan het groeien als mens, altijd aan het ontwikkelen. En we hebben juist in die groei, en niet in perfectie, onwijs veel te bieden. 

En ik ontdekte nog iets. Door te geven, ontvangen we meer. Wanneer ik een écht waardevol product aan jou aanbiedt, geeft mij dat naast voldoening, ook dat jij als klant écht enthousiast wordt, en dikke kans dat je me dan gaat aanraden aan anderen. En op die manier kan ik nog veel meer impact hebben, op veel meer mensen.

Ik gun jou dat jouw product ook een katalisator wordt van impact. Dat het veel mensen mag bereiken, en daardoor ook jouw bedrijf laat groeien. Zodat er een win-win is voor je klant én jou.

Veel gestelde vragen

De Concept Factory 1 op 1 sessies duren 60 minuten. 

Je kunt zowel een losse sessie afnemen of de volle 4 sessies.

In de volle 4 sessies help ik je van idee tot uitgewerkt plan. Dat zijn 4 sessies van 1 uur, verdeeld over 3 tot 5 weken. 

In de losse sessies kun je jouw vragen stellen over alles wat met je leerproduct te maken heeft. Van het scherper maken van je idee, tot feedback op een programma dat al draait. Ik help je er meer leerwaarde uit te halen voor je klant. op een manier die aansluit bij jouw (onbewuste) expertise.

Sessie 1: jouw leerdoel en het leerdoel van de klant scherp krijgen.

Sessie 2: Een klant-analyse maken.

Sessie 3: Het leer-proces uitstippelen: opbouw en structuur van je leermiddel.

Sessie 4: Draaiboek/opzet doorloop, tips mbt werkvormen en afwisseling.

NB. Dit is een grove inschatting van de onderwerpen die aan bod komen. De Concept Factory is volledig op maat, en ik probeer steeds aan te sluiten op jouw vragen en leerproces. Ik sla ook weleens dingen over of sta langer bij iets stil als ik denk dat het jouw leermiddel beter gaat maken.

Dit kun je van mij verwachten: 

  • Inhoudelijk leerkundige tips over opbouw, structuur en werkvormen
  • Mondelinge en eventueel schriftelijke feedback op je uitgewerkte opdrachten
  • Bereikbaar per e-mail voor je vragen

Dit verwacht ik van jou:

  • Hoe actiever jij aan de slag gaat met het uitwerken van de opdrachten, hoe beter ik feedback kan geven, en hoe leerzamer jouw product gaat zijn voor je klant.
  • De opdrachten stuur je minimaal een dag voor de sessie aan me door, zodat ik tijd heb ze goed door te lezen en van feedback te voorzien.
  • Ben je ziek of is er een privé-omstandigheid waardoor je niet bij de sessie kunt zijn? Laat het me zsm weten. De sessie wordt dan verplaatst. Ben je vaker afwezig (zonder ‘reasonable’ reden)? Dan ontvang je een factuur voor een extra sessie bij het maken van een nieuwe afspraak. 

Betaalde facturen worden níet terug gestort, ook niet als je na betaling besluit niet aanwezig te zijn bij de sessies. In zeer uitzonderlijke gevallen kunnen we in overleg een regeling treffen.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch