EMBRACE LIFE

Hoe je je innerlijke monsters de baas wordt
en vanuit rust en vrijheid kunt gaan voor een avontuurlijk leven.

Online tiendaagse cursus
Ma 5 augustus t/m vrij 16 augustus
(weekend uitgezonderd)

Heb jij ook zo'n innerlijke criticus in je hoofd? Of zo'n innerlijke angsthaas?

In je leven heb je het op veel vlakken goed voor elkaar. Maar, op sommige momenten voelt het net zo als in een sprookje.: je zit in je torenkamertje, en er staat een draak voor de deur.

Die draak, die staat voor je innerlijke criticus, de angst om te gáán, of de stem die je vertelt hoe je het vooral moet doen zoals anderen het doen, en niet teveel op moet vallen. Het is de stem die vertelt dat jij écht niet goed genoeg bent om je dromen na te jagen, die je haarfijn uitlegt welke gevaren er zijn in de dingen die jouw hart je vertellen, en dat je eigenlijk pas meetelt als je slimmer, socialer, knapper, aardiger, ambitieuzer (etc. etc.) bent. 

Herken je dat soort gedachten?

Tegelijkertijd borrelt er in jou een verlangen naar méér vrijheid in je leven, naar meer rust in je hoofd, en naar meer uitdagende avonturen buiten die torenkamer. Want jij bent toch gewoon een kick-ass prinses en niet gemaakt om voor safe te gaan?!

Jij wilt daarom váker die gedachten de baas zijn en vol voor het leven gaan.

20190316(39of47)

Wat zeggen jouw monster-gedachten?

+ Kijk... anderen zijn al véél verder dan jij. Achterloper..

+ Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

+ Je moet harder je best doen.

+ Als je het zélf in de hand houdt, is de kans dat het misgaat het kleinst.

+ Alles wat nu goed lijkt te gaan, gaat uiteindelijk toch een keer fout.

+ Wacht nog maar eventjes voordat je een keuze maakt en ervoor gaat, totdat het niet meer zo eng is...

+ Jij bent pas goed genoeg voor (....) als je knapper, gezelliger, slimmer, beter (etc, etc.) bent.

+ Nou, dan ging lekker. Nu heb je alwéér gefaald! Typisch jij.

+ ..................................

Maar wacht.. zo eindigen sprookjes niet, toch?

Ja, ho, wacht eens even. Jouw leven is geen sprookje, toch? En als het al een sprookje zou zijn, dan wint de draak toch nooit?!

 Ben je nieuwsgierig wat er nog meer in je leven gaat gebeuren als je minder gaat luisteren naar die mitsen en maren? Welke stappen je dan nog meer gaat zetten, en welke avonturen er dan gaan gebeuren?

In Embrace life geef ik je handvatten om die angsten en kritische gedachten te domineren. We beginnen met eens heel concreet te kijken waar jij je nog tegen laat houden om te gáán, door je monsters in de ogen te kijken. We kijken naar hoe jij onbewust die monster gedachten nog in leven houdt, én wat je kunt doen om korte metten te maken met die stemmen, en zélf de touwtjes in handen te hebben in je leven.

Dat doe ik door je mee te nemen in mijn weg met die innerlijke monsters, en door de levenslessen die ik tijdens die weg tot nu toe heb geleerd (en nog steeds leer) te delen. 

Soms heel persoonlijk. Soms prikkelend. Soms een tikkeltje filosofisch. En ook heel praktisch.

PS. Deze cursus is voor íedereen toegankelijk, NIET alleen voor onderneemsters.

In deze cursus:

+ Leer je jouw monsters onder ogen te zien, en wat je nu onbewust nog doet om je monsters te voeden.

+ Leer je hoe je een sterke en flexibele mindset ontwikkelt, waarin angst en zelfkritiek niet meer het laatste woord hebben.

+ Deel ik de levenslessen die ik leer(de) in mijn weg naar zelf-leiderschap.

+ Leer je over de kernwaarden embrace (omarmen wat er is, loslaten waar je geen invloed op hebt), en celebrate (de stappen die je zet vieren).

+ En ga je hele praktische en concrete stappen zetten in boldness.

Prijs: €47,-

De inhoud van de cursus

Module 1: De monsters.

In de eerste module geef ik je een heel persoonlijk kijkje in mijn leven en hoe angst en zelfkritiek mij hebben beinvloed. 

En we gaan de monsters in jouw leven ontdekken. Heel concreet. O, en we kijken ook naar verschillende voedingsbodempjes die jij gelegd hebt, waardoor die monsters van je juist wél groeien.

Confronterend, maar vooral ook speels en praktisch.

Module 2: Embrace

We kijken in deze module naar het principe van ‘embrace’:

Een wat theoretischere module. We kijken naar begrippen als ‘je cirkel van invloed’, ‘mindset’ en ‘genade’. 

Ik heb m’n best gedaan er geen hoorcollege van te maken 😉 en je praktische tips mee te geven hoe je het leven meer kunt ‘embracen’. In deze module ligt namelijk een flinke sleutel voor meer vrijheid in je hoofd (en daarom is het ook de naam van de cursus!).

 

Module 3: Celebrate.

Komt de overwinning vieren niet pas aan het einde? Als die monsters helemaal verdwenen zijn?

Nope. 

Die monsters in je leven zullen nooit volledig verdwijnen. Sterker nog, je komt geregeld weer nieuwe tegen, hoe meer avonturen je gaat leven. Het goede nieuws is dat je dan handvatten hebt waarmee je ze wél kunt overwinnen. Elke keer opnieuw.

En die overwinning begint in een focus die gericht is op vieren en dankbaarheid. 

Ik beloof je dat je geen lijstjes hoeft te gaan opschrijven met 10 dankbaarheidspunten. Die tip ken je allang. Wel wil ik focussen op hoe dankbaarheid niet alleen een vaardigheid is, maar vooral ook een levenshouding. 

Module 4: Be bold

Sta je al in de startblokken om alles te gaan doen wat je spannend vind, omdat je ziet dat anderen die dingen ook doen? Omdat je gelooft, dat die grote spannende dingen die je een ánder ziet doen, wel ‘moed’ moeten zijn?

De valkuil van moedig zijn, is om te gaan doen wat anderen omschrijven als moedige keuzes, die eigenlijk niet bij jou passen. En dat is geen moed… dat is jezelf conformeren aan wat het monster van zelfkritiek zegt (‘je bent nu nog niet goed genoeg.. je móet spannende dingen doen om bij de ‘moedige groep’ te horen’).

In deze module kijken we naar wat moed dan wél is, en wat moed ook heel specifiek in jouw leven betekent.  Soms zichtbaar, en soms onzichtbaar voor anderen. 

Module 5: Moed met een missie 

In de laatste module kijken we naar de relatie tussen jezelf en de a(A)nder.

Want ik geloof dat je ten diepste pas écht vrij bent, als je ook vrij bent van jezelf. Als het in het leven niet draait om jouw eigen ‘ik’, en hoe jij je voelt. En tegelijkertijd hoef je ook niet hoeft ‘op te gaan’ in de ander. Je kunt beiden ‘anders’ blijven.

Klinkt dat nogal filosofisch in je oren? In de laatste module denk ik graag een klein beetje filosofisch met je na, over hoe je in verbinding kunt staan met de ander en tegelijkertijd jezelf niet kwijt hoeft te raken. 

20190316(22of47)

Nuttige informatie

De investering voor Embrace Life is €47,-

+ Een maandlang toegang tot de besloten Instagram community van de @unfold_academy.

+ 10 video’s van max. 10 minuten per dag, in vijf modules. Je vindt de videos in igTV, via @unfold_academy.

+ Stories en posts met extra tips en zetten in je rug (of schoppen onder je kont, wat je maar nodig hebt).

+ 5 bonus- worksheets per module met take-aways, reflectievragen, opdrachten en tips.

Allereerst natuurlijk je kaartje kopen door op één van de knoppen te klikken op deze pagina. 🙂 

Ten tweede: @unfold_academy gaan volgen op Instagram en in een persoonlijk berichtje je emailadres geven (op die manier kan ik checken of je aanmelding overeenkomt met je kaartje. Veel Instanamen komen niet direct overeen met je aankoopinformatie). 

Tijdens de cursus kun je 10 dagen lang (m.u.v. het weekend) video’s vinden in de IGtv. 

Door middel van stories in @unfold_academy wijs ik je erop zodra er weer een nieuwe IGtv klaarstaat (van max 10 minuten). In het Instagram account vind je ook dagelijks een post, en daaronder kun je jouw inzichten delen. Reageer ook vooral op anderen! Interactie en leren gaan érg goed samen :).

Wanneer je in jouw stories je inzichten en moedige beslissingen/stappen deelt en @unfold_academy tagt, kan ik je story delen in het account. Tag ook @petra_wamanya, want op mijn eigen account deel ik ook graag jouw stories!

En als BONUS krijg je per e-mail een worksheet per module (5x), met daarin de grootste take-aways per module, reflectievragen en opdrachten om zelf aan de slag te gaan. 

Vrijdag 16 augustus sluiten we de cursus af met een live Q&A van een uur. Wees erbij om 11u, in de besloten @unfold_academy.

Het Instagram account blijft tot 2 september open. Je kunt de videos dus bijna een maand lang terugkijken.

Op 5 augustus 2019 gaan we van start. 

De cursus duurt 10 dagen. Het weekend niet meegerekend. 

De cursus wordt op 16 augustus om 11:00u afgesloten met een live Q&A in het besloten Instagram account.

De videos duren maximaal 10 minuten per dag. Soms deel ik in de stories nog wat extra informatie. 

Met de BONUS worksheets kun je op je eigen tempo aan de slag.

We sluiten af met een uurlang live Q&A op vrijdag 16 augustus, om 11u, in de besloten @unfold_academy.