Site Overlay

Over mij

hey mooie vrouw!

Je houd van je vak, je geniet van het ondernemen, maar je weet dat er meer in zit dan dat er uit komt. 

Je gelooft dat jij wat bij kunt dragen, dat je met jouw product of dienst waarde te bieden hebt. Omdat je impact wilt hebben op de wereld. Je hoeft niet de hele wereld van voedsel te voorzien, maar je wilt een positieve invloed hebben met de grote en kleine dingen die jij doet. En je droomt van een grotere impact.

 

Ik ben blij dat je hier bent aanbelandt!

Waarde bieden is namelijk ook mijn ‘ding’. En om steeds meer impact te hebben op je klanten (zowel in meer klanten, als in diepere impact op de enkeling), geloof ik in de kracht van ontwikkeling. 

Want wanneer jij groeit en ontwikkelt als ondernemer, heb jij steeds meer tools in handen om jouw waarde ook door te geven. En dat hoeft er echt niet heel bombarisch uit te zien, dat kan gewoon, simpelweg, vanaf de plek waar jij nu bent. Of dat nu op een event is voor een groep van 1000 man, of vanaf de bank, achter je laptop.

mijn Eigen ritme

20190316(8of47)

Ik onderneem namelijk vanaf de bank en vanuit bed. 

Zes jaar geleden heb ik mijn master Leerkundig ontwerp en advies afgebroken, omdat mijn lichaam niet meer deed wat ik wilde. Een jaar later werd ik gediagnosticeerd met chronische ME/CVS. Een ziekte waarover weinig bekend is, maar symptoom nummer één is ‘inspanningsintolerantie’. 

Mezelf ‘nog eventjes’ pushen om wat meer te doen, heeft grote gevolgen en kan permanente schade opleveren in m’n systeem. 

Dus onderneem en ontwikkel ik me als ondernemer op míjn eigen ritme. En op míjn manier. Omdat ik in die jaren heb ontdekt dat ik dan véél waardevoller kan zijn voor anderen dan wanneer ik probeer iedereen na te doen of mijn eigen lijstje aan ‘zo hoort het’s’ na te streven. 

leerkundige met een missie

Tijdens mijn opleiding Leerkundig ontwerp en advies zag ik het al helemaal voor me. Ik zou onderzoeker worden, én studenten gaan begeleiden in hun leerproces, én de wereld over reizen om NGO’s te adviseren in hun leer- en veranderprocessen. Totdat die droom dus opeens in duigen viel.

Ik ontdekte in de jaren daarna de missie achter de droom. De droom is het plaatje wat ik ervan maak, de missie is m’n motor: ik wil mensen, bedrijven en organisaties helpen ontwikkelen. Hen empoweren om de waarde die ín hun zit te ontvouwen en vervolgens die waarde uit te delen aan anderen. 

Het maakt niet uit wáár ik ben om dit uit te leven. Het is mijn levensmissie. Die ik nu uitleef vanaf de bank.

En zo werd mijn bedrijfsslogan geboren:

This is how I roll..

Hoezeer ik ook een sociale aanpak heb die gericht is vanuit jou als kern te werken, de leerkundige in mij kijkt altijd naar het grotere geheel, naar je héle ‘ontwikkelvraag’. Eigenlijk zie ik jou als een micro-organisatie: je hebt een missie en visie, strategisch plan, en een interne cultuur.

Wil jij samen met mij aan de slag om je bedrijf te ontwikkelen, dan kijk ik met jou altijd naar ál die vlakken:

– Wat is jouw missie en visie? Wat is de impact die jij wilt maken?

– Hoe heb je je bedrijf gestructureerd? Loopt het smooth? Heb je een prettig ritme gevonden?

– Wat is je plan? Is die helder geformuleerd? Op zo een manier dat het je ook lukt hem uit te voeren en bij te stellen waar nodig?

– Hoe is je interne cultuur: Hoe ga je met jezelf om? Zorg je als manager goed voor jezelf als werknemer? Of was je vorige baas in loondienst eigenlijk fijner dan dat je nu naar jezelf bent?

– Wat heb jij om door te geven, hoe kun je jouw ideeen omzetten in waardevolle producten/diensten, en in welke vorm sluiten die producten het beste aan bij je klant?

Hoe wil jij aan de slag?

dan nog wat nutteloze weetjes over mij 😉

  • Ik ben Nederlandse, getrouwd met een Keniaan, en woon in Belgie
  • Chai latte en warme chocomelk. I love them! Zowel in de winter als in de zomer.
  • Ik ben een late slaper. En een uitslaper. Vroeg op vind ik vréselijk.
  • Doe mij maar ongelimiteerd internet. Iets met scherm-verslaafd zijn..
  • Ik speel graag spelletjes op m'n telefoon; towerdefence en restaurantjes bouwen (zie punt hierboven ;))
  • Planten, planten, planten! Hoe meer hoe beter. Nu nog leren ze ook lang levend te houden.

en Dit zeggen anderen over me

Klaar om aan de slag te gaan?

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch