STAPPENPLAN

Voor een echt waardevol leerproduct

Hoe maak je een leerproduct, waar je klant écht iets van leert?

Een ebook/online cursus of workshop maken. Dat lijkt je wel wat. Maar, hoe zorg je er nu voor dat je niet alleen alles wat jíj weet over het onderwerp erin stopt, maar dat al die informatie vooral ook aankomt bij je klant? Dat je klant er écht iets van leert? En.. waar begin je nu precies bij het opzetten van zo’n product?

In 6 stappen loods ik je met dit stappenplan door dat proces heen.

Wat kun je verwachten: 

– Je krijgt praktische tips waardoor je klant niet alleen veel nieuws hoort van je, maar het ook daadwerkelijk gaat toepassen.

– Je wordt stap voor stap meegenomen in het creeeren van je leerproduct, zodat ‘ik weet niet waar ik moet beginnen!’ geen goeie reden meer is om niet te starten.

– Ik laat zien dat eerst een goed doordacht plan maken, het uiteindelijk creeeren van je product alleen maar makkelijker maakt.

– Je leert het verschil tussen kennis, vaardigheden en houding/opvattingen.

Voordat je dit stappenplan download.. nog één ding. 

Om het meeste uit dit stappenplan te halen (het is een flink document) is het belangrijk dat je er écht mee aan de slag gaat. Committeer jezelf eraan om deze week een moment te pakken om er voor te gaan zitten en de stappen van vooraf aan door te werken.

(Zie jij de aanmeldknop hierboven niet? Dan heb je waarschijnlijk een adblocker aanstaan.)

"Ik merk dat ik e-book moe ben. Maar jouw gratis stappenplan is wel echt iets waar je voor zou kunnen betalen. Dit is echt te waardevol!"