0

Unfold Academy: cursussen, trainingen & resource library

Wat is de unfold academy?

De Unfold Academy is de plaats waar jij kunt leren om op allerlei vlakken je waarde te ontvouwen.

Denk aan deze gebieden:

+ jouw persoonlijke ontwikkeling als onderneemster

+ een sterk fundament leggen voor je bedrijf, die komt vanuit jouw waarden, persoonlijkheid en missie

+ doelen stellen die je kunt én wilt halen (& hoe je ze kunt evalueren)

+ Een inhoudelijk sterk aanbod creeeren

+ Je tijd en je bedrijf op een manier organiseren die je goed volhoudt

Hoe werkt het?

Alle resources, cursussen & trainingen die je hier vindt zijn online. Er zijn cursussen met een specifieke startdatum, en er zijn  resources & trainingen waarmee je op ieder moment aan de slag kunt gaan.

De Unfold Academy ontwikkelt zich blijvend. Dat betekent dat er regelmatig nieuwe leermiddelen aan worden toegevoegd, of worden aangescherpt.

NEEM HIERONDER EEN KIJKJE VOOR HET HUIDIGE AANBOD

gratis STappenplan

voor een echt waardevol leerproduct

Wil jij een workshop, ebook, training, masterclass, of weet ik veel wat voor leerproduct maken, die écht waarde biedt aan je klant? 

Vraag het gratis stappenplan aan en ga direct aan de slag.

Work from within

Online training
(4 weken)
START Datum onbekend

Wees zelf (weer) het uitgangspunt van je onderneming.

Het is zó makkelijk om de basis uit het oog te verliezen en je te richten op wat er ‘nu’ speelt… Je bent druk bezig met van alles en nog wat.. Maar waar wil je ook alweer naartoe werken?

Je hebt al die elementen van wie je bent en wat je wilt wel ergens in je hoofd, maar je bedrijf mist eenheid en eenduidigheid. 

Je bedrijf bouwen zonder stevige basis is als het bouwen van een huis zonder fundering en plan; na een poosje zullen de muren scheuren vertonen.

In Work From Within ga je terug naar de basis. Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Waar ga ik voor? Al die elementen komen samen in één duidelijke missie statement, waar vanuit je je bedrijf verder kunt opbouwen.

Embrace life

Online tiendaagse cursus
START Datum onbekend

Hoe je je innerlijke monsters van angst en zelfkritiek de baas wordt.

In deze cursus deel ik mijn levenslessen aan de hand van ‘embrace’, ‘celebrate’ en ‘be bold’. Een persoonlijke journey vol met praktische en inspirerende tips en inzichten. 

Your path your pace

Videocursus
START Datum onbekend

Ben jij begonnen met ondernemen om zo meer vrijheid te ervaren, maar merk je nu dat je vaak een kritischere baas bent voor jezelf dan je vorige werknemer was? Of drukker dan je eigenlijk zou willen?

In deze cursus kijken we naar aanleiding van een persoonlijke voorkeuren test naar hoe jij je natuurlijke talenten kunt inzetten om op je eigen ritme en manier te ondernemen.

Ontdek de stijl van ondernemen die bij jóu past!