WORK FROM WITHIN

Jijzelf (weer) als uitgangspunt voor je onderneming.

Online training
6 weken - start wanneer je wilt

20190316(2of19)

Hey mooie vrouw, herken je je hierin?

+ Het voelt soms alsof je doelloos aan het ronddwarrelen bent.

+ Er mist een eenduidige lijn in je bedrijf. Je weet wel waar je voor staat, maar het vertaalt zich nog niet in een eenduidige visie en missie met passende actie.

+Je ziet door de bomen het bos niet meer: je raakt in de war door alles wat mogelijk is, maar je weet niet welke mogelijkheden nu precies bij jóuw bedrijf passen.

+ Je uitvoering is gericht op de korte termijn. Je mist grip op de toekomst en maakt weinig lange termijn keuzes.

+ Je hebt soms het idee dat je door je onderneming wordt geleefd.

Wat nu?

Jij mag jezelf (weer) als uitgangspunt gaan nemen voor je onderneming.

Jij hebt de sleutel in handen voor een onderneming die draait vanuit jouw kracht, en op jouw eigen ritme.

In Work From Within duik je daarom zes weken lang in je persoonlijke eigenschappen, je waarden, overtuigingen en daar waar jouw hart voor klopt. Je leert jezelf en je missie beter kennen, en legt zo een stevige basis voor een bedrijf met een missie. Je leert zien hoe je je bedrijf (her) opzet met jezelf als uitgangspunt. 

So you can WORK FROM WITHIN!

Vervolgens leer je die visie en missie vertalen in een aanbod en plan voor je bedrijf en stel je doelen die je echt kunt (en wilt!) halen.

De training duurt zes weken.

Video review van Marlies

Video afspelen

Wat houdt Work From Within in?

Jouw persoonlijkheid heeft álles te maken met hoe je jouw onderneming runt. Jij bent namelijk het hart en de drijvende kracht van je bedrijf. 

Wanneer je je hier niet van bewust bent, kan het zijn dat je ongewild dingen doet die niet bij je passen. Dat kan onrust, chaos en twijfel veroorzaken.

Wanneer je weet wie jij bent, je kracht kent en je uitdagingen, kun je jouw bedrijf op jóuw manier vormgeven, en ben jij zelf weer het uitgangspunt van je onderneming!

Waar sta jij eigenlijk voor? 

In Work From Within kijken we naar de dingen die voor jou belangrijk zijn. We kijken naar jouw waarden en overtuigingen.

Wanneer jij hebt bepaalt waar jij voor staat, krijg je duidelijker waarom jij onderneemt zoals je onderneemt. Dat geeft niet alleen jouzelf duidelijkheid, maar ook je klant. Je hebt dan meer waarde te bieden. 

Waarvoor mag ik jou ’s nachts wakker maken? En voor wie breekt jouw hart en wil jij wel ‘the extra mile’ gaan?

Met zicht op de persoon voor wie jouw hart klopt, is het aanbieden van waarde een stuk duidelijker. Je weet weer ‘waarvoor je het doet’. 

 

Je waarden, overtuigingen en degene voor wie jouw hart klopt, vormen samen de bestandsdelen van jouw missie. Je missie is als het ware het kompas waarmee je op weg gaat in je onderneming. Je kunt er, ook als je verdwaald bent, op terugvallen.

Je visie gaat over de toekomst. Waar wil jij naartoe? Het gaat daarbij nog niet zozeer om een ‘hoe’, het is dus geen plan, maar een eindpunt. Hoe ziet de wereld er uit als jij je doel bereikt hebt? Hoe gedragen je klanten zich dan? Wat voelen ze? 

En hoe voel jij je? Hoe ziet jouw leven er dan uit?

Je hebt zicht op allerlei elementen van je eigen persoonlijkheid, je waarden en je overtuigingen. Nu is het tijd om daarnaar te gaan leven! It’s time to Work From Within!

Hoe ziet werken met jezelf als uitgangspunt er concreet uit? Wat betekent dat voor waar je over een aantal jaar wilt staan? En hoe deel jij je ideale week in? 

Hoe maak je van je visie en missie een concreet plan? 

Deze week ga je aan de slag met het opstellen van doelen die je niet alleen kunt halen, maar ook wílt halen!

Je hebt je doelen bepaalt, en weet waar je met die doelen heen wilt. 

Hoe vertaalt zich dat in een aanbod wat naar die doelen toewerkt?

+ Start de maandag na je aanmelding.

+ Zes weken lang e-mails met een werkboek vol informatie, persoonlijke voorbeelden, inspiratie en uitdagende vragen en opdrachten.

+ UPGRADE: twee keer een Unravel call van 60 minuten waarin we nóg dieper ingaan op wie jij bent, waar je kracht ligt en hoe je jouw waarde concreet in je bedrijf ontvouwt.

Work From Within pakketten

Work From Within
basis

Dit krijg je:

– 6 wekelijkse werkboeken in je inbox, vol informatie, opdrachten,  en videos met praktijkvoorbeelden en inspiratie. 

– 6 weken lang e-mail begeleiding bij je vragen, en de mogelijkheid feedback te ontvangen om de uitwerkingen van je opdrachten.

 

Investering: €197,-

Work From Within
incl. Unravel call

Dit krijg je:

– Alles uit de basistraining.

–  2 keer een online Unravel call van 60 minuten (t.w.v. €117,-), via Skype of Zoom.

Investering: €379,-

Reviews

Als beginnende ondernemer bruiste ik van ideeën. Ik had allerlei plannen maar ik miste een basis. Waarom deed ik wat ik deed? Wat is de achterliggende gedachten?

Work From Within heeft me daarbij geholpen. Ik weet nu wie ik ben, onder andere door de persoonlijkheidstest en met behulp van mijn omgeving. Ik ben gaan nadenken waarvoor ik sta. Wat vind ik nou echt belangrijk in het leven? Wat wil ik gaan uitdragen? En vervolgens ook hoe wil ik dit uitdragen. Petra was persoonlijk betrokken via chat en live Q&A. Ze hielp me er doorheen als ik even vastliep in mijn denkpatronen. Ze zag duidelijk verbindingen of kwam met heldere concrete voorbeelden.

Deze cursus is dus wat mij betreft niet alleen geschikt voor ondernemers die zijn vastgelopen, maar ook voor startende ondernemers die graag een goede basis willen neerzetten om van daaruit te werken.
De inhoud van de training was goed en uitgebreid, ik vond de gesprekken echter het allerleukst! Meteen feedback, samen uitpluizen, daar hou ik van!

Mijn grootste inzicht kwam door Petra's scherpe bespiegelingen van hoe ik in elkaar zit en te werk ga;
ik ben een sprinter en dat mag ik dus ook doen, zolang ik ook weer mijn rust pak. Ik mag bubbelen, als ik er ook op let één ding tegelijk te doen. En ik mag hulp vragen bij ordenen.
En wat ik ook doe, als ik terug ga naar mijn missie dan houd ik een rustiger gevoel, want dan weet ik waarvoor ik ga."
Anoniem
Ik blijf me door Work From Within verder ontwikkelen. Nu ik weet wat ik wil en voor wie, weet ik beter hóe ik het dan wil. Ik heb zoveel ideeen gekregen en ben ze dankzij je training lekker rustig aan het uitwerken.
Over de Unravel call:
"Het was super verhelderend om iemand anders mee te laten kijken naar mijn levensverhaal. Petra bekijkt mijn verhaal van een andere kant en ontdekt zo nieuwe thema's die ik nog niet zag. Ze denkt mee in mijn onderneming en komt met goede argumenten, die ze op een fijne manier brengt. Ik vond het gewoon een heel fijn gesprek."
20190316(8of19)

Nuttige informatie

De investering voor Work From Within is €197,-.

Inclusief de Unravel calls, is de prijs €379,-

Je kunt er tijdens de eerste twee weken voor kiezen om alsnog te upgraden voor de upgrade-prijs. Daarna betaal je per losse Unravel call (tijdens de rest van de training) €117,- per 60min.

Je kunt op ieder moment beginnen met Work From Within. 

Na betaling ontvang je zes weken lang op de maandag een werkboek in je mailbox, waarmee je op je eigen tempo aan de slag kunt. 

Je kunt in de zes weken na aanschaf gebruik maken van feedback per email en ik denk per email mee met je vragen.

Je kunt je aanmelden door het voor jou gewenste pakket te kiezen. Ga je voor het basispakket, of voor de upgrade (inclusief Unravel call)?

Na betaling ontvang je een bevestiging, en de eerste maandag na aanmelding ontvang je het eerste werkboek.

Om het meeste uit Work From Within te halen, raad ik je aan om er 2 keer per week een uur (tot anderhalf) voor uit te trekken. 

Neem je het pakket inclusief Unravel call, dan plannen daarnaast tweemaal een Unravel call in (als het mogelijk is in week 3 en in week 6)

Wat kies jij?

Work From Within
basis

Dit krijg je:

– 6 wekelijkse werkboeken in je inbox, vol informatie, opdrachten,  en videos met praktijkvoorbeelden en inspiratie. 

– 6 weken lang e-mail begeleiding bij je vragen, en de mogelijkheid feedback te ontvangen om de uitwerkingen van je opdrachten.

 

Investering: €197,-

Work From Within
incl. Unravel call

Dit krijg je:

– Alles uit de basistraining.

–  2 keer een online Unravel call van 60 minuten (t.w.v. €117,- per uur), via Skype of Zoom.

Investering: €379,-